Bemutatkozás

Főoldal / Bemutatkozás


A város budai oldalának szívében, 2003-ban alapított rendelőnkben,
kitűnő megközelíthetőség mellett várjuk Önöket.

Négy tapasztalt orvos, öt asszisztens és három koordinátor dolgozik azon, hogy a páciensek számára otthonos és nyugodt körülmények között nyújtson igényes és minőségi fogászati és szájsebészeti szolgáltatást.

Fontosabbnak tartjuk a minőséget a mennyiségnél, nem célunk tömegeket kiszolgálni. Ez az ars poetica teszi lehetővé számunkra, hogy minden egyes páciensünkkel megfelelő időt tölthessünk a beavatkozás előtti konzultáció és az ezt követő kezelések során. Pácienseink hosszú távú elégedettsége érdekében szakmai szemmel közelítjük meg az egyes eseteket. Az egészséges fogazat megőrzése, illetve helyreállítása a pácienseink igényeinek és kényelmének maximális figyelembevétele mellett történik. A leginkább megfelelő fogászati és esztétikai megoldás érdekében nálunk mindenki személyre szabott kezelésben részesül, s így mi is a legjobb szakmai tudásunk szerint, lelkiismeretesen végezhetjük munkánkat.

Rendelőnkben évtizedes rendelői és oktatói gyakorlattal rendelkező orvosok és asszisztensek látják el pácienseinket nyugodt, kellemes környezetben. A legmodernebb eljárásokat alkalmazzuk a gyógyításban, köszönhetően a folyamatos szakmai képzéseknek, a rendszeres kutatómunkának, valamint a legmagasabb minőségű eszközökkel és anyagokkal felszerelt rendelőinknek.

Vezető orvosaink szaktekintélynek számítanak a szájsebészet és a fogászati beavatkozások különböző területein. Az elmúlt 10 évben több száz tanulmányt és publikációt közöltek, elhivatottságuk jegyében a magánpraxis mellett a Semmelweis Egyetem Arc-, Állcsont-, Fogászati és Szájsebészeti Rendelői betegellátásában, ügyeleti feladataiban, illetve az orvostanhallgatók szájsebészeti oktatásában, fogorvosok szakmai továbbképzésében is részt vesznek.

Orvosaink csapatmunkában a pácienseink időbeosztását figyelembe véve végzik munkájukat, előtérbe helyezve a betegek érdekeit, a stressz- és fájdalommentes gyógyítást.