Mi a teendő, ha ragyogóan fehér fogakra vágyik?

Rendelőnkben az Ön számára is könnyen elérhető a nemzetközileg elismert, hatásos, tartós és gyors Beyond fogfehérítés, amely hatékony eljárás, ha fehér fogakat szeretne, és nem szeretné, hogy a fehérítés károsodást okozzon.

A fogfehérítő eljárások közül a Beyond technológia az egyik legnagyobb hatékonyságú módszer: az ezzel a technológiával végzett fogfehérítés nem csupán a fogak felszínén hat, de annak mélyebb rétegeiben is kifejti hatását.

A Beyond technológiával végzett kezelés során magas hatásfokú kék fény segítségével történik a fogfehérítés, az eljárás során a fogidegek nem károsodnak. A kezelés nagy előnye, hogy a fehérítő zselé vízbázisú, vízben oldódó, így nem károsítja a fogzománcot.

A Beyond fogfehérítés mindössze 30 percet vesz igénybe, így az előkészületekkel együtt egy óra alatt elérhető a várt eredmény.

A kezelés menete: a kezelést rendelőnkben felkészült klinikai dentálhigiénikus kollégáink végzik.

   

A kezelés megkezdése előtt egy fogszínskála segítségével megállapítjuk a kiindulási színárnyalatot.

  • Fogtisztítás, ha szükséges, fogkőeltávolítás és polírozás: fontos, hogy teljesen szennyeződésmentes fogazaton végezzük a kezelést.

  • Ajakterpesz és ínyvédő zselé felhelyezése: ezáltal az íny védve van az eljárás során használt anyagoktól.

  • Fogfehérítő zselé felhelyezése majd kék fénnyel való megvilágítása. A zselé 10 percig fejti ki fehérítő hatását, ezután új réteg kerül felhelyezésre. A zselét kétszer cseréli le dentálhigiénikus kollégánk a kezelés során. A fogfehérítő zselét az utolsó fázis után teljesen eltávolítjuk a fogfelszínről.

  •  A kezelés végén egy érzékenységet gátló paszta kerül a fogak felszínére, amelyet pár perc után szintén eltávolítunk. Ezután a fogszínkulcs segítségével ellenőrizzük az elért színárnyalatot.

Fontos megjegyeznünk, hogy a fogfehérítés eredménye egyénenként változó, függ a zománc szerkezetétől, az elszíneződés mértékétől és annak okaitól, továbbá a fogak eredeti színétől.

A kezelés alatt alkalmazott hidegfénynek, valamint a fehérítő zselének semmilyen káros biológiai mellékhatása nincs.