Munkatársaink

Főoldal / Munkatársaink

Csapatunk kizárólag elhivatott, komoly szakmai tapasztalattal rendelkező, elismert szakemberekből áll,
így kezeléseink során biztos kezekben van. Rendelőnkben 4 orvos, 5 fogászati asszisztens és 3 betegkoordinátor
garantálja az ellátás kiemelkedő színvonalát.

profile_pic

Dr. DECKER Iván
Vezető orvos, szájsebész szakorvos
A DH Dental egyik vezető orvosa; több mint 30 éves, kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkezik. A szájsebészet, dentoalveolaris-szájsebészet és fogászat szakorvosa. 2001 óta a Semmelweis Egyetem Arc-, Állcsont-, Szájsebészeti és Fogászati Klinikáján dolgozik szájsebész munkakörben. Magánpraxist 1990 óta folytat. Szakterülete az implantáció, csontpótló műtétek, szájsebészeti műtétek és az esztétikai fogászat. Franciául anyanyelvi szinten, angolul folyékonyan beszél.
profile_pic

Dr. HUSZÁR Tamás
Vezető orvos, szájsebész szakorvos
A DH Dental egyik vezető orvosa. 1994-ben végzett a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 5 év orvosi kutatómunka után, 1999-től dolgozik a Semmelweis Egyetem Arc- Állcsont- Szájsebészeti és Fogászati Klinikáján. Magánpraxist 2001-től folytat. Szakterülete az implantáció, csontpótló műtétek, szájsebészeti műtétek, esztétikai fogászat, amelyeket nemzetközi színvonalon végez. 2001-ben PhD-t,2014 Med.habil. minősítést szerzett. Tudományos munkáit azóta is folytatja a szájsebészet szakterületén. Angolul, franciául társalgási szinten beszél.
profile_pic

Dr. NAGY János
Fogorvos
Fogorvosi diplomáját a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szerezte. Tanulmányai után gyakorlatot szerzett a sürgősségi fogorvosi ellátás és ambuláns szájsebészet területén. Rendelőnkben 2011 óta dolgozik az esztétikai fogászat és konzerváló fogászat területén, a legmagasabb elvárásoknak megfelelően. Angol és orosz nyelven folyékonyan beszél.
profile_pic

Dr. DECKER Roland
Fogorvos
Fogorvosi diplomáját a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Fogorvostudományi Karának angol szakán szerezte. Tanulmányai után a DH Dental fogászati rendelőben kezdte meg orvosi tevékenységét. Emellett 2021 őszétől a Semmelweis Egyetem Arc-Állcsont- Szájsebészeti és Fogászati Klinikáján szájsebész szakorvos jelölt. Érdeklődési köre a szájsebészet, implantológia és az esztétikai fogászat. Angolul felsőfokon, németül és franciául társalgási szinten beszél.